01 March 2016

PHOTO EXCLUSIVE


hari minggu yang tak jadi.. punya la bersiap nak ke wedding yathamzah juga ke birthday party anak bea rameshan, macam macam cubaan. seawal 2.30pm keluar rumah, gps lost hilang arah , tersesat nak ke rumah pengantin yat. kami putus asa sis, sorry ya.. anak anak pon dah tak selesa duduk 2jam setengah nak kerumah pengantin. akhir kalam kami singgah rumah sahabat. kononnya nak ke KLfashion di kraftangan at 8pm and anak bea punya party.. tengok tu julia dah excited pakai baju FROZEN. hahaha.. hujan lebat maka kami batalkan semua demi keselamatan si baby dean n julia yg nakal. anyway bea.. wish for your little munchkin to go beautifully.. see u soon adik. dan selamat pengantin baru yat hamzqh.. #throwbacksunday | via Instagram http://bit.ly/1L0INBw

No comments: