26 February 2016

PHOTO EXCLUSIVE


just wanna share, my hair is curly and fine, dulu I always go to do treatment and hair color and blow dry at the salon coz my hair was long and dry macam AFRO kalau I tak blow dry. product rambut jangan cakap la, berbakol i beli.. lama juga i cari product rambut yg ringkas dan sesuai dgn i ni yg dah beranak pinak coz i dah tak banyak masa lagi macam single minggle dulu. kerana tak jumpa jugak , maka nya i potong la pendek my mahkota. so ringan la sikit nak menjaga kan. tiba tiba ter cuba product @marininaturalemagic ni.. so bagus la.. im in love.. i do recommend those who believe in HOME SPA product, tak da chemical and my rambut senang nak di urus n tumbuh.. im so happy that why i share with Uoaalls.. i know the feeling when your hair is unmanageable.. bau pon sedap.. harga pon reasonable. i beli sekali sampai 3bulan tak habis.. suka suka.. berpada la dalam kegawatan ekonomi ni kan. so here i STRONGLY recommend for those who have problem hair, dry. curly, botak patches to TRY THIS PRODUCT. I swear, I didn't get paid for this.. but this product is AWESOME.. HEHEHE... mwah! #cozimhappy #satisfiedcustomer #haircare #malaysianproduct #homespa | via Instagram http://bit.ly/1LhbMAK

No comments: