11 February 2016

PHOTO EXCLUSIVE


terasa hiba melihat anakku sakit muntah muntah , diarrhea.. kesian sampai kurus.. katanya jangkitan virus. balik dari bermain ditempat permainan kanak kanak di salah sebuah mall , terus sakit waktu nyenyak tidur. seram tengok muntah keluar macam waterfall. and non stop. apa lagi suboh suboh bergotong bawa baby n helper ke hospital. tercirit dia disana, muka cengkung, kusam.. kesian.. akhirnya berkampung la kami di hospital. tapi anak kalau sakit memang mak macam tak tentu pasal, haru biru, tak tenang pikiran sampai demam. akhirnya aku juga terjebak di masukkan di hospital.. lain bilik la.itu yang kami panggil berkampung.. bapaknya sakit yang sama macam julia, tapi baik sendiri. coz dia n keluarga mertua sibuk menjaga kami berdua..hehe.. thanks dear all. anyway, I nak salute warga #kpj #kpjdamansara ward kanak kanak, you guys awesome, sabar and very entertaining. menghiburkan julia sampai dia lupa dia sakit. and juga ward Qaseh terima kasih melayan karenah diriku yang sakit lemah longlai. #peacenowar | via Instagram http://bit.ly/1WfohgO

No comments: