19 January 2016

PHOTO EXCLUSIVE


macam macam ragam watak dan kehidupan.. nothing is perfect and no such thing as easy life. hahah ni baru dua.. tu di gambar julia menangis bukan sebab dia tak suka adik dia #babydean , cuma dia letih je, bateri badan berkurangan towards d end. as a kakak julia sayang adikbsangat, asik nak dekat je dengan adik, cium je, peluk je, gendung je, sampai nak menyusukan pon ada. haha.. alhamdulillah.. the only problem ialah ketika mummy daddy bersama or daddy letak tangan atas bahu mummy, mula lah menjerit marah dan ngamuk.. bukan ngamuk pasal kita pegang baby.. heran sungguh.. jutaan kasih pada warga @126event atas kesabaran karenah anakku. hehehe.. gambar cepat sikit ye yang.. tak sabar nak tengok the magic moment.. thanks dear.. #babydeandargus , #juliaclairedargus #juliadargus #juliabetty @juliabettybanafe #justbaby #juliabettyfashionkids #style #stylo | via Instagram http://bit.ly/1SsQQZB

No comments: