17 December 2015

PHOTO EXCLUSIVE


sekadar berkongsi moment, betapa cuak nya kami dalam kereta planning siapa masuk dulu rumah , siapa bawa baby Dean, and siapa dulu pujuk julia tentang adanya baby baru, yang mana adiknya. julia tak tau mana mommy nya, untuk 2 hari menghilang.. gelihati tengok moment ni, i masuk rumah julia terus jerit mommy!!!!!!..... ye sayang.. seperti biasa keletah nakal manja julia mula la. yang tak best dia tak heran kita sebab dia dengar bunyi enjin on... uuuhhuui.. so..i called her daddy to swith off the engine and come inside.. no point to follow our plan that we agreed to do it.. alamak.. dia pulak excited nak pegang baby sendiri di pangkuan.. bukan sekejap nak lama pulak tu.. clumsy pulak tu, dah la baby dean halus je badan nya kan, 2 hari umurnya. suka hati kami tengok julia can accept baby Dean.. alhamdulillah.. another kalut sorry morry kami, macamana kami nak tidurrrrrr..ha ha ha.. julia tak cukup time training tidur sendiri or tidur dengan orang lain... almaklumlah... ANAK BAPAK.. gelabah kami, especially i niii yang macam ZOMBI sakit badan kurang tidur.. cubaannnn.. moga moga kami boleh menangani dengan baik.. insyaallah.. thanks for kawan kawan who shared with us parenting tips!!! God bless you! | via Instagram http://bit.ly/1MiiTm4

No comments: