01 December 2014

PHOTO EXCLUSIVE



#countingdays now #juliabettybirthday bash.. Julia meeting new friends soon..... Julia ni memang hari hari jumpa orang tapi kawan mak dia je kebanyakan.. Kata my friends anak mereka lepas setahun je dah masuk sekolah.. Kata nya untuk social skill budak tu.... Awal tu.. Lagi pun julia ni dan #terlajakmesra suka senyum, terlajak petah, berani bergurau dengan sesiapa.. Eeeiiihhh #masyallahbaby . #Alhamdulillah.. I lagi takut skill social nya terlebih la pulak.. Sekolah kau rumah mummy aja ya nak. He he he.. Jimat tenaga ku dari susah payah jadi driver anak.. #juliaclairedargus #juliadargus #juliabettybirthday | via Instagram http://bit.ly/12hPiKf

No comments: