01 December 2014

PHOTO EXCLUSIVE



Tengok tu.. Besar da anak mummy.. Malam ni malam kami menyambut julia birthday eve.. Besok 01 December genap la julia berumur satu tahun. Cepat betul masa berlalu. Rasa macam masih bayi julia ni.. Tapi dah nak berjalan pulak. Walaupun mummy tak pernah cukup tidur, Melayan julia tak henti, belajar banyak hal kehidupan thru this little angel.. I have no complaint. Hanya bersyukur pada yang ESA atas apa saja yang di berikan. Hari demi hari ku lalui dengan pelbagai dugaan susah senang menjadi ibu isteri dan wanita bekerjaya... Tatapan matamu mengajar semangat ku untuk terus gigih melengkapkan kehidupan masa depan keluarga baru ini. Di Doakan agar betty and Bruce mendapat keberkatan yang berpanjangan. Amin ya Rab.. Last but not least.. Congratulation buat ibu hot kita @biendalavienda dam suami atas kelahiran bayi yang comel.. #masyaallah.. Dua dah ye.. Kami belum ada rezeki lagi untuk tambah.. Mungkin #fullybreastfedbaby.. #Alhamdulillah | via Instagram http://bit.ly/1yxGL2l

No comments: