23 August 2014

PHOTO EXCLUSIVE



Pengalaman kereta terkunci autolock waktu nak masukkan julia di sit nya dan baru start enjin. Nasib baik baby julia belum masuk kereta. Tapi handbeg, handpbone, kunci rumah all di dalam kereta. Berderau darah dibuatnya. Buat malu je attended majlis hati raya di bangunan tabung haji kelana jaya. Nak ke majlis satu lagi.. Dah tersangkut, 2 jam juga tu lamanya.. Thunbs up untuk guards di #tabunghaji. Baik sungguh hati mereka bagi i pakai credit phone mereka call siapa lagi kan.. Husband le. Nasib baik dia tenang. Yang lucu ni husband paksa pi POLIS minta bantuan. Eeemmph. Masalahnya ini bukan #CRIME. Tapi i pi juga. Polis tak dapat bantu. Then husband bagi cadangan #BOMBA.! HAH... Ini paling #tepat.. Bomba datang berdesup within a few minutes... #congratulation bomba malaysia. Kepada en hosni dan siapa satu lagi i lupa.. I panggil WAK sebab dia cakap jawa.. ;).. They are so profesional dan efficient.. So proud of them. Bole la i aksen dengan laki i sikit kan.. Bomb malaysia cam settle any problems.. #BRAVO!! | via Instagram http://bit.ly/1wkpue9

No comments: