12 June 2014

PHOTO EXCLUSIVE



Almaklumla jaga anak sendiri, Kemana pergi bawa si kecil ni.. Berapa banyak carrier ada kat rumah.. But I guess this one is the best. Kainnya pon tak Panas untuk baby, ada tempat duduk kabus di ikat di pinggang kita, so bahu kita tak penat bengkak la bawa si debab Masyaallah ni. Good investment. So cool this carrier. Worth buying about rm400 plus sikit after discount. Bayangkan maid kita yang dukung baby sambil kerja.. Kesian. I je rasa macam nak patah tulang..Apa lagi... Chiropractor la yang ku cari betul kan tulang tulang ku. Unless we give them vitamin and good equipment to carry our baby.. Masaalahnya.. Umur umur macam Julia sekarang sampai crucial 9 bulan kena bagi 24, 7 days, attention... Fuh.. Letih tu.. pembentukan Character.. Attention, appreciation and lesson time.. Tabik hormat buat para IBU especially .. | via Instagram http://bit.ly/1qumEwj

No comments: