15 May 2019

PHOTO EXCLUSIVE


Assalamualaikum... Jangan berkecil hati ketika menemui kesakitan, kerana disitulah awal langkahmu untuk menuju menemui penawarnya. #psychotherapy #muhasabbahdiri #tawakal #ramadhanshareef #jariah #jihad #doamakbul | via Instagram http://bit.ly/2W7geMT

14 May 2019

PHOTO EXCLUSIVE


The best way to gain self-confidence is to do what you are afraid to do. #nothingisimpossible #Godisgreat #lifebegin #corporateworld #corporatechallenge #challenges #disciplineequalsfreedom #goodleadership | via Instagram http://bit.ly/2HihNzp

05 May 2019

PHOTO EXCLUSIVE


TAWARAN HEBAT UNTUK HARI TERAKHIR DI BANAFEE VILLAGE DAN BANAFEE SERI ALAM DISKAUNT SEHINGGA 50% PEMBELIAN 10 KUPON PERCUMA 1 KUPON DAPATKAN HARI INI JUGA!!SEMENTARA STOCK MASIH ADA SELAMAT MENYAMBUT BULAN MULIA Nikmati hidangan dan juadah Bufet Ramadan berkonsep "Selera Kampung" di Banafee Village & Banafee Seri Alam pada sepanjang bulan Ramadan ini. Dengan lebih 100 juadah yang disediakan berserta terdapat lebih 10 stall live cooking yang akan disajikan untuk anda bermula pada pukul 6.30 Petang hingga 9.00 Malam. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak!! 🗓 Bermula 6 Mei hingga 2 Jun 2019 📍 Banafee Seri Alam 📍 Banafee Village ⏰ 6.30 Petang - 9.00 Malam *Harga Promosi Early Bird* (Tempahan Awal Shj) *1-10 Ramadan* RM39.90 (Dewasa) RM25.90 (Kanak-Kanak) RM25.90 (Warga Emas) *Harga Biasa* RM60 (Dewasa) RM30 (Kanak-Kanak) RM30 (Warga Emas) *Beli 10 Percuma 1* **Ruangan solat disediakan. **Solat terawih 8 rakaat. **Mesra OKU. **Percuma tempat meletak kenderaan. *Rebutlah peluang untuk menikmati harga istimewa promosi Early Bird!!!* Untuk maklumat lanjut tentang tempahan, hubungi kami di talian berikut:- 07 3333377 +6019 7772620 +6017 7428593 @banafeeserialam @banafee.restaurants @banafee_village_official | via Instagram http://bit.ly/2H2MoRa

04 May 2019

PHOTO EXCLUSIVE


Buffet selera kampung di #banafeeserialam .. macam biasa early bird paling untung.. book sekarang dengan potongan harga 70% Dan 50% voucher. Surau sangat selesa, Dan ambiance memberangsangkan dengan harga makanan yang sangat mur mur murah!!. Call number tertera 07 3333377 0197772620 017 7428593 @banafeeserialam @banafee.restaurants @banafee_village_official | via Instagram http://bit.ly/2GZGejx

01 May 2019

PHOTO EXCLUSIVE


Jom sembang sahur kejap lagi , rabu 11pm.. topic menarik. And last episode live malam ni.. salam kasih. #bettybanafe #sembangsahur | via Instagram http://bit.ly/2J6x1ZG

30 April 2019

PHOTO EXCLUSIVE


Ini johor bahru. Betapa indahnya stulang laut bersama kewujudan ribuan burung merpati. Waktu i kecil, kita lihat spore jauh mata memandang. Tapi hari ini macam 500 meter je jaraknya. Dekat sangat. Kami dulu kecil kecil mandi manda laut di stulang dan di pantai lido. Sekarang tak boleh sebab pencemaran dan busuk! Kami rakyat johor dulu dulu happy sangat bila zaman tun Mahathir waktu BN berkuasa nak bena jambatan gantung so air laut kiri dan kanan boleh bertali arus, setelah sekian lama berpisah. Malangnya project tersebut di batalkan bila tukar pemimpin. Sedih rasanya harapan kami anak johor tak dapat menikmati keindahan semulajadi laut kami atas pembinaan manusia yang rakus. Anyway kita tetap bersyukur atas keindahan yang masih ada juga kewujudan burung burung merpati yang manja. #juliadargus #deandargus | via Instagram http://bit.ly/2UPV9Sj

26 April 2019

PHOTO EXCLUSIVE


Ini dia sahabat aku lama dari anak dia umur 5 tahun , sekarangggg 24 tahun daaaaa... Anak Ku baru 6 tahunnn da.. heheh... U r my inspiration @haleedamazlin .. aku bersyukur mendapat sahabat yang betul betul baik hati, kelakar yang melampau Dan genit yang melampau.. hahaha! Perangai tak berubah tu!! Betul le apa orang kata .. age is just a number!!!! Huhuhu.. appreciate ur time for brunch... | via Instagram http://bit.ly/2Ptt2r4